Beste ouders

Als voorbereiding op de scholencross (meer info al te vinden op onze jaarkalender, volgende week ook uitgebreid in de nieuwsbrief) zullen de leerlingen bij goed weer op 23 september 2021 de klassenloop doen op school. Sportieve kledij is aangeraden.

Ouders die willen aansluiten bij het oudercomité of als helpende hand zich willen engageren wanneer het past, mogen een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We lieten jullie eerder per mail weten dat we op zoek zijn naar nog een kandidaat voor de oudergeleding in de schoolraad. Jullie oudste kind zal morgen voor elke stemgerechtigde ouder een stembiljet meebrengen. Gelieve dit stembiljet, na uw stem te hebben uitgebracht, onder gesloten omslag terug te bezorgen aan de school vóór 30 september 2021. Wij houden geen rekening met brieven die wij ontvangen na deze datum.

Na controle van de boekhouding blijken nog een aantal facturen van vorig schooljaar onbetaald gebleven. Gezinnen, waar dit van toepassing is, vinden vrijdag bij de post van het oudste kind hiervan een overzicht. Graag dit zo snel mogelijk in orde te brengen a.u.b. . Mochten er hierover vragen zijn, gelieve contact op te nemen met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)Nieuws uit de lagere school

Op dinsdag, 21 september 2021, krijgen de leerlingen van het derde en vierde leerjaar in de namiddag een initiatieles badminton van de jeugdwerking van de badmintonclub ‘t Pluimpje in
Wijnegem. Meer info over deze vereniging vinden jullie achteraan de nieuwsbrief.

We wensen de leerlingen die op zaterdag, 25 september 2021, hun uitgestelde eerste communie doen een hele fijne en mooie dag toe!

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem