Beste ouders

Even ter herinnering: morgen, vrijdag 1 oktober 2021, hebben alle kleuters en leerlingen vrijaf. De juffen en meesters hebben die dag een pedagogische studiedag.


Vandaag, donderdag, 30 september 2021, hebben we om 16 u. de stembus geopend en de stemmen geteld voor de verkiezing van nog één mandaat van effectief lid voor de oudergeleding van de schoolraad.

Erika Van Haperen heeft het hoogst aantal stemmen behaald en is verkozen als effectief lid. Zij zal participeren aan de schoolraad als afvaardiging van de oudergeleding, samen met Lina Haentjens, die reeds sinds vorig schooljaar lid is van de schoolraad.

Berlinda Olislagers en Helena Baeten zijn verkozen als opvolger.

Wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van het oudercomité ?
Neem dan zeker eens een kijkje op hun facebookpagina @Oudercomitedonboscowijnegem

Wil je je graag aansluiten bij het oudercomité of liever als helpende hand nu en dan eens een activiteit meedoen wanneer het past? Stuur dan zeker een mailtje met je gegeven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

Na het bezoek aan de dierentuin leren we volgend week nog verder over de dieren van de dierentuin. We spelen en leren verder in onze oerwoudklas, vol wilde dieren.

 

 

Nieuws uit de lagere school

 

Op vrijdag, 8 oktober 2021, gaan de leerlingen van het zesde leerjaar op Herfstwandeling in het Rivierenhof. Zij doen aangepaste kledij aan en brengen hun fiets mee.

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem