Beste ouders

 

Om te beginnen willen we iedereen bedanken voor de inzet en samenwerking tijdens de voorbije weken. Het was niet eenvoudig en we begrijpen heel goed hoe lastig last-minute wijzigingen in de planning zijn.

We kregen heel wat vragen over hoe het volgende week op school zal zijn. Zal de school open blijven? Wanneer mogen broers en zussen van kinderen die positief getest hebben terug naar school?
Het is jammer genoeg heel moeilijk om daar een sluitend antwoord op te geven, want we weten niet hoe het allemaal nog verder evolueert.
We blijven wel proberen jullie steeds zo goed mogelijk te informeren.
Zoals het er nu voorstaat, zullen de kleuterschool, het eerste, tweede, vierde en vijfde leerjaar maandag hun deuren mogen openzetten.
Voor de leerlingen van het zesde en het derde leerjaar is dit pas een paar dagen later.

Duimen maar dat we snel terug met z’n allen in de klas kunnen zijn !

 

Nog een dikke maand en het jaar is alweer om. Wie nieuwjaarsbrieven wil bestellen, kan dat via deze link . Graag je bestelling(en) vóór donderdag 2/12/2021 doorgeven, zodat je zoon of dochter voldoende tijd heeft om de brieven op school te schrijven. Meer info vinden jullie nog terug in de vorige nieuwsbrief.


Wie graag in de kerstvakantie de schoolfoto’s van de kinderen heeft om uit te delen tijdens de feestdagen, bestelt best vóór 3 december 2021 via de code op de brief die vorige week mee naar huis ging. Dan worden de foto's voor de kerstvakantie op school geleverd en betaalt u hiervoor geen verzendkosten.

Op vrijdag 3 december 2021 zullen we de bestellingen van de mandarijn – speculaas – marsepeinslag van het oudercomité met uw kinderen mee naar huis geven.

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

Onze kleuters zijn terug op aarde geland. Ze kwamen deze week al regelmatig een zwarte pietje tegen in de klas. Veel kleuters bezitten blijkbaar een echte zwarte pietenmuts. Volgende week mogen alle kleuters deze dragen in de klas. Zo komt ons thema helemaal tot leven. Wie nog geen oude schoen meebracht, mag dat nog doen. De schoen gaat dan een totaal ander leven leiden. Onze kleuters zullen er trots op zijn !


Nieuws uit de lagere school

De leerlingen van het vierde leerjaar mogen op vrijdag 3 december 2021 wat gezelschapsspelletjes meebrengen om in de namiddag met z’n allen te spelen.

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem