Beste ouders

 

De laatste maand van het jaar is er eigenlijk eentje van feestvreugde, uitkijken naar vele familiebezoekjes, cadeautjes,…


Wij hopen dat jullie er
samen iets gezelligs
van zullen maken!


De vele besmettingen eisten hun tol en de laatste weken stonden er jammer genoeg heel wat onverwachte doktersbezoeken gepland.
Hopelijk blijven jullie van veelvuldige doktersbezoeken in de toekomst gespaard.
Als een afspraak bij een dokter of specialist (tandarts, logopedist, orthodontist,…) al langer gepland staat, graag de juf op voorhand even een seintje geven, dat vergemakkelijkt de klasorganisatie. Alvast bedankt!

 

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

Volgende week gaan we onze laatste week in. Al onze kleuters krijgen dan hun goedgevulde heen-en weertas mee naar huis. Alle werkjes van het eerste trimester kan je dan samen met je kleuter bewonderen. We vragen om deze werkjes thuis een mooi bewaarplekje te geven (grote doos ?) en de tas weer leeg mee naar school te brengen. We kunnen deze dan hergebruiken voor de volgende periode.

We proberen volgende week nog goed te oefenen aan onze nieuwjaarsbrieven en zullen ook sfeervolle kerstmomentjes organiseren rond onze kerstboom. Het wordt vast nog een gezellige week !

 

 

Nieuws uit de lagere school

Enkele weken geleden kregen de leerlingen van het eerste, het vierde en het vijfde leerjaar informatie en een invullijst mee voor het CLB-onderzoek dat volgende week plaatsvindt. Kleine wijziging: alle onderzoeken zullen op school plaatsvinden.
Op
maandag 13 december 2021 zijn het eerste en het vierde leerjaar aan de beurt, op dinsdag 14 december 2021 staat het vijfde leerjaar op de planning.

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem