Beste ouders


 

Maandag 17 januari 2022 gaan we zwemmen. Vergeet je zwemgerief (en zwembrilletje) niet!

Het infomoment voor de leerlingen die volgend schooljaar in het eerste leerjaar zouden starten kan gezien de huidige maatregelen niet doorgaan op 21 januari 2022.
We zullen de ouders van de kleuters op een later tijdstip een digitaal alternatief aanbieden.


Nieuws uit de lagere school

Vandaag hadden de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar een leuke voormiddag met een workshop rond “Sprookjes”. Jammer genoeg kregen we het bericht dat de voorstelling “Repelsteel” door Antwerp Symphony Orchestra van volgende week in de Elisabethzaal niet kan doorgaan. Hopelijk kunnen we nog een alternatief hiervoor vinden. Voor de workshop zal 3 euro op de schoolfactuur komen.

De leerlingen van het vijfde leerjaar gaan dinsdag 18 januari 2022 een hele dag op uitstap naar het Rivierenhof "Kaas maken". Zij brengen een lunchpakket en een drinkbus mee. Ze gaan er naartoe met de fiets. Kijken jullie even mee of hun fiets in orde is? Vergeet geen helm en fluo-vestje.

Vrijdag 21 januari 2022 krijgen de leerlingen hun “Winterrapport” mee naar huis. De dag ervoor kunnen jullie met de juf de vorderingen bespreken op het digitale oudercontact. Hiervoor ontvangen jullie vrijdag 14 januari 2022 ten laatste een mailtje met de link en het uur.

We hopen dat na de krokusvakantie de maatregelen aangepast worden, zodat de leerlingen van het eerste en tweede leerjaar op boerderijklassen kunnen gaan op 16, 17 en 18 maart 2022. Zij krijgen deze week nog een brief mee met meer informatie. Bezorgen jullie maandag de nodige documenten terug aan de klasjuf a.u.b.?

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem