Beste ouders

Maandag, 31 januari 2022, gaan we met alle kleuters en leerlingen in de namiddag samen zingen, dansen, spelen, want we vieren we het feest van Don Bosco.

Jammer genoeg mogen we er dit jaar nog geen familiaal feest van maken en kunnen we enkel via foto’s en filmpjes dit gebeuren met jullie delen.

Maandag 31 januari 2022 gaan we zwemmen. Vergeet je zwemgerief (en zwembrilletje) niet!

Vandaag start de Poëzieweek. Op school duiken er hier en daar gedichten op… om te lezen, om mee te spelen, om te puzzelen... Ook in onze gemeente zijn er deze week speciale activiteiten gepland. Meer info vinden jullie in de flyer in bijlage.

 

Na controle blijkt dat sommige kinderen last hebben van luizen. Kunnen jullie nog eens de haren nakijken en behandelen indien nodig a.u.b.? Vergeet hierbij ook niet jassen, mutsen, sjaals, beddengoed, … mee te behandelen.

 

Nieuws uit de kleuterschool 

Onze kleuters leren nog een weekje verder over huizen. We bouwen huizen met blokken volgens plannetjes. We schilderen grote huizen. We spelen met allerlei huizen o.a. ons kabouterhuis. We leren over alle kamers in ons huis (Bedankt aan iedereen die voor mooie foto's zorgde). We zoeken rijmwoorden op huis en dak en goot en raam en deur en ....
We tellen en rekenen.... Kortom, het is weer lekker druk en leerrijk in onze klassen.

 

 

Nieuws uit de lagere school

Vrijdag 4 februari 2022 gaan de leerlingen van het vijfde en het zesde leerjaar met de fiets naar de bib.

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem