Beste ouders

 

Na een goed gevulde week met het feest Don Bosco en heel wat poëzie op de speelplaats, kunnen de kleuters en leerlingen op maandag 7 februari 2022 geniet van een extra dagje vrijaf, want dan is het een facultatieve verlofdag op school.

Op donderdag 10 februari 2022 krijgen de kleuters en leerlingen deze week tijdens de speeltijd in de voormiddag een extra stukje fruit dankzij de Europese middelen die we ontvangen voor het project “Oog voor lekkers”.

 

Nieuws uit de kleuterschool 

 

Na de realiteit van onze huizen en schepen, gaan we nu weer de fantasiewereld in. We gaan ons de volgende twee weken verdiepen in de sprookjeswereld. Dit jaar gaan we niet leren over de sprookjes die ons al goed bekend zijn. We gaan kennis maken met 4 sprookjes: De gelaarsde kat, Goudlokje, Het lelijke eendje en Jaak en de bonenstaak. We breiden zo onze culturele kennis verder uit. Wie thuis iets heeft wat kan bijdragen tot deze onderwerpen, mag dat gerust meebrengen.

 

Nieuws uit de lagere school

Donderdag 10 februari 2022 gaat het vierde leerjaar nogmaals PROEFZWEMMEN in Sportoase Brasschaat. Denk aan aanpassende zwemkledij!


De leerlingen van het zesde leerjaar brengen voor de knutselles (op 14/02) een bolletje katoen mee.

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem