Beste ouders

 

Het oudercomité is er weer met een nieuwe verkoop om onze luifel-spaarpot wat verder te spekken! Zo spelen onze kinderen droog .

Oudercomité Don Bosco biedt je daarom een heerlijk koekjes- en chocoladeassortiment van Milka aan, voor ieder wat wils en voor elk moment van de dag…

Voor €9 krijg je een Milka-zak gevuld met 12 koekjes en chocoladeproducten :

Milka Choco Suppreme single 30g

Milka Cake & Choc single 35gmilka

Milka Sensations single 52g

Milka Sensations Oreo single 52g

Milka Brownie 50g

Milka Leo Go! 48g

Milka Hele Noot 45g

Milka Leo Classic Melk 33g

Milka Melo Cakes 100g

Milka Nussini 32g

Milka Tablet Cookies 100g

Milka reep Oreo 37g

Bestellen kan per briefje (komt vrijdag mee in de boekentas) of online via deze link

Alle bestellingen worden verzameld tot en met maandag 7/3 en kunnen opgehaald worden op vrijdag 1/4/2022 vanaf 14 u. op de speelplaats van onze school.

Maandag 14 februari 2022 gaan we zwemmen. Vergeet je zwemgerief (en zwembrilletje) niet! De leerlingen, die een duikbril en snorkel hebben, mogen deze ook meebrengen.


Voelt je zoon of dochter zich bang, boos of verdrietig over iets op school? Raakt het niet opgelost op de speelplaats of in de klas? Laat het ons weten… via de BABBELBUS! Je kind kan een briefje met naam, klas en waarover het wil praten in de bus steken
(er zijn ook voorbeeldbriefjes in de klas).

Wie wil je zoon of dochter in vertrouwen nemen,
met welke juf of meester wil je kind graag eens praten?
Schrijf het erbij op!

We zullen regelmatig deze bus openen om er snel mee aan de slag te kunnen gaan.Nieuws uit de kleuterschool 

Hopelijk hebben jullie kleuters hun nieuwe sprookjes al aan jullie kunnen vertellen. Ze luisterden met veel aandacht en leerden en werkten daarna verder in deze thema's.
De
sprookjeswereld is en blijft een boeiende verrijking van hun kennis. Volgende week leren we nog veel meer over deze oude verhalen.

Vanaf deze week krijgen onze kinderen elke donderdag een gezond tussendoortje van de school. De 10-uurtjes die van thuis worden meegenomen zijn dus even overbodig. Kinderen die toch nog iets meenemen mogen dat als dessert na hun boterhammen opeten of brengen het hapje terug mee naar huis.


 

Nieuws uit de lagere school

De leerlingen van het eerste en tweede leerjaar vertrekken op dinsdag 15 februari 2022 met de bus voor een hele dag op uitstap naar de Mikerf. Wat gaan zij daar onder meer doen? Choco maken! Aangepaste kledij is aangeraden en vergeet ook geen rugzakje met een drinkbus, een tussendoortje en een lunchpakket. Voor deze uitstap komt er 16,5 euro op de schoolrekening.

Ook de leerlingen van het derde en vierde leerjaar gaan deze week met de bus op uitstap.
Zij gaan een halve dag naar het
Suske en Wiske museum in Kalmthout. Zij vertrekken kort na de middag terug richting school. Ze hebben dus ook een lunchpakket nodig, dat ze samen in de klas kunnen opeten. De bijdrage voor deze uitstap (15 euro) komt op de schoolrekening.

De leerlingen van het zesde leerjaar vergeten maandag hun bolletje katoen voor de knutselles niet!

Door de coronamaatregelen hebben we de naschoolse sportactiviteiten van de ”Heldenklas” moeten stopzetten. Vanaf dinsdag 15 februari 2022 (van 16 – 17 uur) zullen deze terug starten. Leerlingen, die hiervoor ingeschreven zijn, zullen na school met de leraren naar de sporthal gaan. De planning ziet er als volgt uit:

  • 15/02/2022: badminton

  • 22/02/2022: balsport

  • 8/03/2022: dans

  • 22/03/2022: gevechtsport

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem