Beste ouders

 

Volgende week is het een weekje vakantie! Met deze nieuwsbrief kijken we dan ook al twee weekjes vooruit.

Vakantie… de ideale tijd om nog wat Milka-zakken te verkopen aan de buren, je meter of peter, de babysit… want wie lust er nu geen heerlijke koekjes en chocolade!

Je kan het briefje in bijlage gebruiken of online bestellen via deze link .

Alle bestellingen worden verzameld tot en met maandag 7/3 en kunnen opgehaald worden op vrijdag 1/4/2022 vanaf 14 u. op de speelplaats van onze school.

In de boekentas van jullie kinderen vinden jullie morgen de schoolfacturen voor het refterabonnement, de nieuwjaarsbrieven en de uitstappen. Dank je wel om de betalingen spoedig in orde te brengen.

 

We werken in de krokusvakantie aan onze website. Hierdoor is het mogelijk dat deze (en ook de schoolmail) even niet bereikbaar is.

 

Nieuws uit de kleuterschool 

Ter herinnering:

CITO-testen voor rode kleuters zijn gepland op 14 en 15 maart. De blauwe kleuters krijgen hun testen op 17 en 18 maart. Hopelijk is iedereen aanwezig !

Na de vakantie gaan we werken rond het mooie prentenboek:
'Raad eens hoeveel ik van je hou'. We zetten in deze periode ook onze papa's in de kijker, want vaderdag komt eraan. Raad eens hoeveel ik van mijn papa hou ?

 


 

Nieuws uit de lagere school

Donderdag 10 maart 2022 gaat het vierde leerjaar nogmaals PROEFZWEMMEN in Sportoase Brasschaat. Denk aan aanpassende zwemkledij!

In maart is het weer de jeugdboekenmaand met als thema “Schurken en Helden”.

jeugdboekenmaand 2022

Op vrijdag 11 maart 2022 zullen de leerlingen van het derde leerjaar naar de bib wandelen en daar kunnen ze boeken kiezen en een kort spel spelen rond schurken en heldenfiguren uit strips!

Ook de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar gaan op vrijdag 11 maart naar de bibliotheek. Zij gaan met de fiets. Voor hen staat een puzzelspel, waarbij schurken en helden centraal staan, op het programma.De leerlingen van het eerste en tweede leerjaar tellen af naar de boerderijklassen. Die zijn al in de tweede week na de krokusvakantie. We zijn blij dat deze dagen mogen doorgaan, want dat bleef toch nog even spannend. Hebben jullie het lijstje met alle benodigdheden nog op de ijskast hangen? We hebben er nog een paar in de klas liggen, vraag gerust als je er nog eentje kan gebruiken. Alvast bedankt voor de massale reactie om de leerlingen te komen ophalen op vrijdag 18 maart in Wortel. De exacte verdeling van wie met welke auto terug zal rijden volgt na de krokusvakantie.

In de boekentassen vinden jullie morgen een brief waarop de leesvorderingen van jullie kind staan. Wie zin heeft om in de vakantie in de boeken te duiken, kan hierop het goede oefenniveau terugvinden.

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem