Beste ouders en kinderen

Volgende week is het zover… we kijken er naar uit jullie te ontmoeten op ons schoolfeest!

  poster schoolfeest3

 

Het oudercomité is nog op zoek naar “Festival Hulp” om mee te werken achter de toog en de eetkramen. Wil jij hun super enthousiaste team aanvullen op het schoolfeest van 22/5?
Stel je dan even kandidaat via deze link.

 

 

Nieuws uit de kleuterschool 

Voor het schoolfeest hebben de groene en gele kleuters niets nodig. Wij zorgen voor hun kledij.
De blauwe en rode meisjes hebben al veel K3 jurkjes meegebracht. Wie haar jurkje thuis heeft klaarliggen (je hoeft het zeker NIET te kopen), mag het zo snel mogelijk meebrengen naar school, dan kunnen we beginnen oefenen met onze juiste outfit.
De blauwe en rode jongens mogen hun jeanskledij en witte t-shirt ook reeds meebrengen naar school. Aan de jongens vragen we ook nog een grasmachientje, kruiwagen, hark of ander tuinattribuut mee te brengen. Alle spullen mogen zo snel mogelijk komen, zodat we echt goed kunnen oefenen.

Dank je wel!


 

Nieuws uit de lagere school

Niet ver van het Sprookjeshuis woont een reus, de Takkenreus. Zijn takken reiken helemaal tot boven de wolken. In zijn kruin wonen wonderlijke wezens. Takkenreus leert van hen veel over wat ze denken, voelen en dromen. De leerlingen van het tweede leerjaar zijn benieuwd naar zijn avonturen en gaan op dinsdag, 17 mei 2022 naar het Sprookjeshuis. Voor het vervoer naar het Rivierenhof komt er 1,5 euro op de schoolrekening.

Op het einde van volgende schoolweek doen we alvast een generale repetitie. Dat doen we in vol ornaat, net alsof het al schoolfeest is!

De leerlingen van het eerste leerjaar krijgen een briefje mee met de dingen die ze nodig hebben.

De leerlingen van het tweede leerjaar brengen allemaal een jeans (broek (kort of lang)-rok-salopette) en een fel gekleurde T-shirt mee. Voor de jongens nog een extraatje: een zonnebril of pet.

De leerlingen van het derde leerjaar brengen zwarte kledij mee.

Wie in het vierde, vijfde of zesde leerjaar zit, weet welke kleding ze moeten meebrengen!

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem