Beste ouders en kinderen

Op 30 juni 2022 krijgen de leerlingen van de lagere school hun zomerrapport mee naar huis.

Wij bezorgen u die dag (via uw oudste leerling of kleuter) ook nog de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar en een jaarkalender met de reeds gekende activiteiten en vakantiedagen.

Om zicht te krijgen op wie graag gebruik wil maken van de naschoolse opvang op
donderdag
middag 30 juni 2022 vanaf 12.10u., vragen we om dit per mail aan ons te laten
weten. Zo kan
BKO Ferm zich organiseren en weten wij wie we naar de locaties moeten
brengen.
De kleuters gaan die middag naar ‘De Wolk’ en de leerlingen van de lagere school gaan naar ‘het Lazaret’ (in de achtertuin van 't Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem).

Verloren voorwerpen worden elke avond aan de ingang aan het secretariaat buiten uitgestald tijdens de laatste schoolweek.

In de laatste schoolmaand blikken we graag even met u terug op de communicatie van het voorbije schooljaar. We stelden een bevraging op die u via deze link kunt invullen. We zien uw antwoorden graag verschijnen vóór 27 juni 2022 zodat we de werking van volgend schooljaar hier verder op kunnen afstemmen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

 

 

Nieuws uit de kleuterschool 

We vouwen onze doeken terug op en gaan de laatste schoolweek in.  We gaan natuurlijk nog veel leuke dingen doen. Er zijn nog enkele verjaardagen te vieren.


We nemen afscheid van onze kleuters die de overstap naar het eerste leerjaar gaan maken.
De ouders van die kleuters hebben reeds een uitnodiging voor deze 'proclamatie' meegekregen.
Een klein afscheidsritueeltje op donderdagvoormiddag, waarbij we de vakantie echt beginnen mag ook niet ontbreken.


Onze kleuters zullen hun heen-en weerkaft weer meebrengen, vol met de werkjes uit deze laatste periode. Kaften mogen leeg weer terug naar school gebracht worden voor volgend jaar. Onze afstudeer-kleuters mogen hun kaft voor altijd bijhouden. Deze grote kleuters krijgen ook een 'letterboekje' mee, waarin ze in de vakantie oefeningen kunnen vinden om het eerste leerjaar nog goed voor te bereiden.

Dan rest er ons enkel nog jullie allemaal een prettige, deugddoende vakantie toe te wensen en...
tot volgend jaar!

 


 

Nieuws uit de lagere school

Op woensdag 29 juni 2022 mogen de leerlingen van de lagere scholen in Wijnegem per graad naar het springkastelenfestijn “Summer Bounce” op het marktplein. In de voormiddag zal elke graad een klein uurtje tijd hebben om er te gaan springen. Wie zin heeft, kan ook nog in de namiddag op het marktplein terecht. Jullie vinden de flyer hiervoor onderaan deze brief.

Op donderdag 30 juni 2022 om 11 uur start het afscheidsmoment van het zesde leerjaar. We nodigen graag de ouders van de leerlingen van het zesde leerjaar uit op de speelplaats (ter hoogte van de luifel) om mee te kijken en luisteren naar dit moment, waarop de leerlingen hun getuigschrift van de lagere school zullen ontvangen. Nadien bieden we jullie nog een hapje en een drankje aan om dit bijzonder moment samen te vieren.

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem

Summer Bounce