Beste ouders

Zoals het er nu voorstaat, gaan maandag de poorten van de school terug open! 


Als er in jullie gezin iemand een positief resultaat had op een COVID-19-test de voorbije weken, willen we zeker vragen om de maatregelen en de duur van quarantaine te respecteren om zo het (opnieuw) verspreiden van het virus binnen onze schoolmuren zoveel mogelijk tegen te gaan.
Wij hopen jullie allen snel gezond en wel terug te zien op school!

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

De kleuters brengen volgende week hun werkjes mee naar huis.  Als de heen- en weertas hiervoor nog thuis ligt, brengen de kleuters die dan zeker mee.

Het medisch onderzoek dat op 25 februari 2021 gepland stond voor de kleuters, die geboren zijn in 2016 en 2017, zal verzet worden.  Wij brengen jullie op de hoogte van een nieuwe datum van zodra we dit vernemen van het CLB.

 

 

Nieuws uit de lagere school

Op maandag 1 maart 2021 gaan we zwemmen.  Deze week mogen de zwemmers, die bij meester Stefan oefenen, (slechte) kleding om in te zwemmen meebrengen: lange broek, T-shirt en sokken.  Steek deze in een extra zak om na de zwembeurt de natte kleren terug mee naar huis te kunnen nemen.

Het heeft dan nog een week langer geduurd, maar volgende week organiseren we voor de leerlingen van de lagere school op vrijdagnamiddag, 5 maart 2021 een uitgesteld carnavalsfeest!
In de voormiddag komen de leerlingen nog niet verkleed naar school.  Wie thuis of op het internaat gaat middageten, komt verkleed in de namiddag naar school.  Wie op school blijft eten, brengt verkleedkleren in een zak mee en kan zich na het eten omkleden.  Losse attributen laten we dit jaar thuis, zo willen we voorkomen dat het virus zich opnieuw zou verspreiden.

De leerlingen van het eerste leerjaar mogen reclamefolders en propere, lege verpakkingen meebrengen om te knutselen.

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem