Beste ouders

Er hebben zich voor de geleding van de ouders in de schoolraad even veel kandidaten aangeboden als het aantal toe te wijzen mandaten:

  • Haentjens Lina, ouder van Daan Verelst (L1) en Noor Verelst (KS), wonende te Bergendreef 9, 2970 Schilde
  • Plasmans An, ouder van Theo Daponte (L5) en Cyril Daponte (KS), wonende te Kasteellei 151, 2110 Wijnegem

Deze ouders zijn van rechtswege verkozen en dus wordt de verkiezingsprocedure stopgezet.

 

 

In de boekentas van sommige kinderen zal u een herinnering voor de betaling van de leerlingenfactuur van vorig kalenderjaar vinden.  Mocht u hierbij vragen hebben, mag u ons steeds contacteren voor verduidelijking.  Anders willen we u vragen om deze betalingen zo snel mogelijk in orde te brengen.  Dank bij voorbaat.

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

De gruffalo zal volgende week weer uit onze klas verdwijnen. We beleefden er een hele leuke tijd mee. We vertelden prachtige verhalen, keken naar leuke filmpjes, knutselden naar hartenlust, maakten leerrijke werkblaadjes, kortom de gruffalo was héél aanwezig.

Volgende week leren we over een ander dier. De kip, de haan, de kuikentjes en de eieren zullen al onze aandacht krijgen. Zo bereiden we ons stilaan voor op het paasfeest, waar we dan heerlijke chocolade eieren verwachten.

Noteer alvast: cito-testen

Rode kleuters: 22 en 23 maart 2021

Blauwe kleuters: 25 en 26 maart 2021

 

 

Nieuws uit de lagere school

Op maandag 15 maart 2021 gaan we zwemmen.  Ook deze week mogen alle zwemmers, die in het grote bad zwemmen, (slechte) kleding om in te zwemmen meebrengen: lange broek, T-shirt en sokken.  Steek deze in een extra zak om na de zwembeurt de natte kleren terug mee naar huis te kunnen nemen.

 

 

tekenfund

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem