Beste ouders

De paasvakantie loopt op zijn einde en de juffen en meesters bereiden zich alvast voor om er samen met de kleuters en leerlingen nog een boeiend derde trimester van te maken.

 

Langzaamaan beginnen we zelfs al plannen te maken voor volgend schooljaar!
Om onze schoolwerking goed te organiseren, willen we bij deze dan ook vragen om via volgende link aan te geven of uw zoon of dochter ook volgend schooljaar bij ons zal schoollopen.  Deze bevraging is niet nodig voor de leerlingen van het zesde leerjaar.

 

Op vrijdag 23 april 2021 staat van 13 u. tot 15 u. de sponsorloop op het programma.  De kleuters en leerlingen van de lagere school zullen zich inzetten om verschillende toeren te lopen of wandelen. Gezien de omstandigheden zullen er dit jaar geen toeschouwers aanwezig mogen zijn tijdens de sponsorloop.  Leerlingen en kleuters die tijdens de paasvakantie nog verder naar sponsors gezocht hebben, mogen maandag 19 april 2021 hun sponsorkaart en het geld afgeven bij de klasleraar.  Met de verzamelde centjes zijn we weer een stapje dichter bij het vergroten van de luifel op onze speelplaats.  Dank je wel voor uw bijdrage!

 

Denken jullie ook aan de sportschoenen voor buiten voor de turnlessen in het derde trimester.  Als uw kleuter of leerling altijd sportief schoeisel draagt, is een extra paar niet nodig.

 

 

Nieuws uit de kleurterschool

Voor de paasvakantie deden de rode en blauwe kleuters CITO testen.  Naar aanleiding hiervan zijn er  oudercontacten op vrijdag 23 april 2021.  Als u zich hiervoor heeft ingeschreven, ontvangt u van de kleuterjuffen een mail met link en uur waarop dit oudercontact digitaal zal plaatsvinden.

 

 

Nieuws uit de lagere school

Ook na de paasvakantie moeten alle leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar basisonderwijs nog een mondmasker op school (√©n dus ook op de speelplaats) dragen.  Om het voor de leerlingen aangenaam en veilig te houden, vragen we om een reservemondmasker mee te geven in een (afsluitbaar) plastic zakje, zodat zij in de namiddag als het nodig zou zijn, een vers mondmasker kunnen opzetten en een herbruikbaar mondmasker in het zakje terug naar huis kunnen meenemen om te wassen.

 

Wie nog werkschriften thuis heeft liggen, brengt die zeker terug mee naar school, zodat iedereen weer vlot aan de slag kan gaan in de klas.

 

De leerlingen van het tweede leerjaar gaan op vrijdag 23 april 2021 in de voormiddag naar het Rivierenhof.  Door de coronamaatregelen kunnen zij niet meer in het sprookjeshuis naar vertellingen luisteren, maar is er een vertelwandeling voor hen in elkaar gestoken.  De leerlingen zullen met vervoer van de leraren naar het Rivierenhof gebracht en gehaald worden.

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem