Beste ouders

Morgen,  vrijdag 23 april 2021 staat van 13 u. tot 15 u. de sponsorloop op het programma.  Dit jaar mogen er jammer genoeg geen toeschouwers aanwezig mogen zijn tijdens de sponsorloop, maar zo nu en dan zullen jullie enkele live-beelden via onze Facebook-pagina kunnen zien en uiteraard volgen er daarna ook foto’s van onze sportieve leerlingen!

 

Maandag, 26 april 2021 gaan we weer zwemmen.  Vergeet je zwemgerief niet (denk ook aan een  zwembrilletje) !

 

Het oudercomité van onze school organiseert een lekkere, nieuwe actie:

Retteketet, koop Cornet! cornetbak

’t Is dringend tijd dat er terug leven in de brouwerij komt en daarom gaan we knallen met een nieuwe CORNET-actie. Je kan er zomaar efkes
€ 600 of méér, jaja, je leest het goed, ZESHONDERD EURO (!), mee binnenhalen via Trooper. En dat enkel en alleen door CORNET!
Da’s geen klein bier, hé.​​

In samenwerking met Trooper kunnen wij centjes voor de luifel inzamelen.
En jij kan ons daarbij helpen! Meer info en bestellen kan je via deze link.

 

 

Enkele reminders:

  • Op zondag 30 mei 2021 hebben we als alternatief voor het jaarlijks schoolfeest een fotozoektocht georganiseerd. Inschrijven kan via deze link.
  • Kunnen jullie via volgende link aangeven of uw zoon of dochter ook volgend schooljaar bij ons zal schoollopen a.u.b.? (Deze bevraging is niet nodig voor de leerlingen van het zesde leerjaar)

 

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

In onze klasjes wordt bij ieder thema naar hartenlust geknutseld, maar deze week zijn onze kleuters echte kunstenaars geworden. Ze leren over verschillende schilderijen: landschappen, stillevens, portretten, moderne kunst, … We maken deze week dan ook zelf prachtige werken. Binnenkort kan je onze kunstzinnige creaties bewonderen in verschillende vormen. Ben je al benieuwd ?

 

Beestjes, allemaal beestjes ….

Er zitten weer kleine beestjes in de haren van enkele kleuters. Wil iedereen nog eens grondig de hoofdjes nakijken en behandelen a.u.b.

Er zijn ook teken gesignaleerd. Onze kleuters spelen veel buiten. Het is dus mogelijk dat ze een teek met zich meedragen wanneer ze ’s avonds naar huis komen. Wil je hen tijdens het wassen goed controleren op deze ongewenste diertjes.

 

 

Nieuws uit de lagere school

De leerlingen van het eerste leerjaar gaan op vrijdag 30 april 2021 in de voormiddag naar het Rivierenhof voor een lentewandeling.   Hiervoor komen de onkosten op de schoolrekening
(max. 5 euro).

 

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem