Beste ouders

 

Wow! Wat een knappe, sportieve loopprestaties van onze kleuters en leerlingen vorige vrijdag tijdens de sponsorloop.

We liepen met z’n allen bijna 1900 rondes!
Een extra applaus voor Kobe uit L6 en Ilias uit L5, want zij liepen maar liefst 33 en 32 rondes.handgeklap

Dank je wel aan alle gulle sponsors, want met een bedrag van 2527 euro is het potje om de speelplaatsluifel te vergroten een heel pak verder aangevuld.

 

Op vrijdag 7 mei 2021  trekken we onze beste kleren aan, kammen we onze haren netjes, want de schoolfotograaf komt van elk van ons mooie foto’s maken.

 

Voor wie nog wil inschrijven of bestellen:

  • Op zondag 30 mei 2021 hebben we als alternatief voor het jaarlijks schoolfeest een fotozoektocht georganiseerd. Inschrijven kan via deze link.
  • Het oudercomité van onze school organiseert een lekkere, nieuwe actie: Retteketet, koop Cornet! Meer info en bestellen kan je via deze link.

In de boekentas van de gezinsoudsten vindt u vrijdag de schoolfactuur voor de leerlingen die op school bleven middageten tijdens het tweede trimester.  Vrijdag zitten eveneens de attesten van de  opvang tijdens de middagpauzes van het kalenderjaar 2020  in de boekentas van verschillende externe leerlingen. Dit kunt u toevoegen aan uw personenbelasting.

 

Nog even ter herinnering:

enkelrichting

 

Het eenrichtingsverkeer in de straat van onze school begint al aan de hoek van de Henri Savenierslaan en de Kasteellei. 

Je mag niet meer terugdraaien naar de parking van internaat en de voetbalvelden

Om onze school en het internaat te bereiken, kom je langs de Lindenlei of de Oud Strijderslaan de Kasteellei opgereden.

 

 

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

Onze kleuters hebben heel kunstzinnige weken achter de rug. Ze ontpopten zich tot echte kunstenaars. Alle mama’s kunnen zich al klaar houden om hun fantastisch kunstzinnig moederdaggeschenk in ontvangst te nemen. Maak alvast een plaatsje vrij tegen je muur, want dit werk verdient echt wel een plekje in huis !

Volgende week worden we tuiniers. We gaan leren over de lente. Nadat we een lentewandeling gemaakt hebben, gaan we ook de lente zaaien in en rond onze klas. Wie hiervoor materiaal heeft dat we in de klas mogen gebruiken, mag het gerust meenemen.

 

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem