Beste ouders

 

Tijdens de maanden april en mei hebben we heel wat acties gelanceerd om geld in het laatje te brengen om vernieuwingen en verfraaiingen op school te kunnen realiseren.  Het werden prijzige maanden.  Mogelijk hield dat sommigen onder jullie wat tegen om deel te nemen aan het alternatief voor het schoolfeest dat we in elkaar hebben gestoken, nl. de fotozoektocht. Omdat we toch graag alle tijdslots gevuld zouden zien, hebben we wat gesleuteld aan en weggelaten uit het startpakket en hierdoor kunnen we het inschrijvingsgeld voor de fotozoektocht verlagen naar 4 euro per persoon.

Wie tijd en zin heeft om op zondag 30 mei 2021 mee te doen aan de fotozoektocht, kan zich aan deze verlaagde prijs inschrijven via deze link.

Ouders die reeds eerder ingeschreven hebben, krijgen het verschil op hun rekening teruggestort.

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

Volgende week zullen onze kleuters met allerlei buizen aan de slag gaan in de klas.
Als jullie thuis nog wat buizen hebben waar ze mogen mee spelen, bouwen, experimenteren,… mogen ze die maandag zeker mee naar school brengen.

 

 

Nieuws uit de lagere school

Op woensdag 19 mei 2021 staat het fietsexamen gepland voor de leerlingen van het zesde leerjaar.  Zorg ervoor dat je fiets in goede staat is om het examen af te leggen.

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem