Beste ouders

Volgende week is het FIETSWEEK op school en mogen alle kleuters en leerlingen hun fiets (en fietshelm) meebrengen.  Meester Stefan zal tijdens de turnlessen met hen fietsvaardigheden oefenen.  Zorg ervoor dat de fiets die je meebrengt, in goede staat is, met goed opgepompte banden!

 

Onlangs kwam de fotograaf schoolfoto’s trekken van de kleuters en leerlingen.  Deze kunnen besteld worden via het bestelformuliertje dat uw zoon of dochter vrijdag mee naar huis brengt.  Indien u foto’s wenst, graag dan dit bestellijstje met gepast geld in een envelop mee naar school geven en dit ten laatste op 7 juni 2021.
Voor een voorbeeld van de volledige map en de klasfoto’s kunt u komen kijken aan het raam van het bureau van de directie.

 

De gemeente heeft langs de schoolkant heel wat paaltjes geplaatst op plekken waar we voorheen konden parkeren.  Om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om vanaf nu liefst te parkeren op de parking van het zwembad of op de parking van het internaat
Op maandagochtend en vrijdagavond houden we de parking van het internaat wel beschikbaar voor de ouders van de interne leerlingen die dan hun koffers heen en weer brengen.

 

 

 

Nieuws uit de lagere school

Op donderdag 3 juni 2021 gaan de leerlingen van het eerste en tweede leerjaar op schoolreis naar Tivoli in Mechelen.  Zij vertrekken om 8.45 u. met de bus en zijn (als ze gespaard blijven van files onderweg) om 15.45 u. terug op school.  Voor de bus, inkom en de geleide wandeling wordt er 13 euro aangerekend via de schoolfactuur.
Wat brengen je mee? Een rugzakje met daarin fruitje/koek, brooddoos met lunch, drinkbus met water.  Doe zeker ook kledij aan om te ravotten en aangepast aan het weer.  Vergeet bij goed weer ook geen hoofddeksel en zonnecrème.

 

Op vrijdag 4 juni 2021 gaan de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar een laatste keer zelf boeken kiezen in de bib. Zorg je ervoor dat je een fiets bij hebt en de banden goed opgepompt zijn!

 

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem