Beste ouders

 

De kleuters en leerlingen zijn vaak buiten in de groene omgeving van onze school.  Check zeker regelmatig of er geen teken zich hebben vastgezet op hun huid!

 

Op donderdag 24 juni 2021 stelt de gemeente een aantal springkastelen op op onze speelplaats.  We zullen die dag met alle kleuters en leerlingen naar hartenlust kunnen springen.

 

Vrijdag vinden jullie een eerste schoolfactuur van dit trimester in de boekentas van jullie kinderen.  Hierop staan diverse kosten, o.a. uitstappen, muziekvoorstelling en schoolreis lagere school.  Wie via het ziekenfonds een terugbetaling wil aanvragen voor de schoolreis, dient deze factuur eerst te vereffenen.  Volgende week volgt nog de factuur voor het middagtoezicht van de externe leerlingen. 

 

Wie nog op zoek is naar een leuke activiteit tijdens de zomermaanden, kan op onze website informatie terugvinden voor allerlei zomerkampen.

 

 

Nieuws uit de kleuterschool

Op dinsdag 22 juni 2021 gaan we op schoolreis naar Kabouterberg en Domein de Putten in Kasterlee. We vertrekken met de bus om 8.45 u. aan de school en zullen (als we gespaard blijven van files) terugzijn rond 15.45 u. De kleuters brengen hun middageten, een koek en drankjes mee in een rugzakje, dat ze zelf kunnen dragen. Voorzie ook gemakkelijke schoenen en bij regenweer een regenjasje.
Volgende week krijgen de kleuters een schoolrekening mee waarop 25 euro voor deze dag zal aangerekend worden.

 

Op vrijdag 25 juni 2021 nemen we officieel afscheid van onze oudste kleuters. Op deze ‘proclamatie’ worden de ouders van deze kleuters uitgenodigd. Vanaf 14 u. verwelkomen we jullie graag in onze kleutertuin.

 

 

 

Nieuws uit de lagere school

Op dinsdag 29 juni 2021 krijgen de leerlingen hun zomerrapport mee naar huis.  Ouders die nog toelichting wensen bij de vorderingen van hun zoon of dochter, kunnen steeds via een berichtje in de agenda of via een mailtje om een oudercontact vragen aan de klasleraar.  De mailadressen van de klasleraren vinden jullie terug op onze website.

 

Op dinsdag 29 juni 2021 om 15 u. verwelkomen we de gezinsbubbel van de leerlingen van het zesde leerjaar graag op op de speelplaats voor hun afscheidsviering. Ten gevolge van de hele pandemie kunnen we dit jaar enkel mama, papa, oudere broers of zussen uitnodigen. Jongere broers en zussen mogen de generale repetitie bijwonen.  Om alles coronaproof te  kunnen organiseren, vragen we om via deze link in te schrijven vóór 24 juni 2021.

 

De leerlingen van het eerste leerjaar gaan volgende week knutselen met een petfles.  Graag een lege, propere petfles meegeven.

 

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem