Beste ouders

Maandag 5 oktober 2020 is een facultatieve verlofdag.  We wensen iedereen veel plezier op een extra dagje vrijaf.

Volgende week woensdag 7 oktober 2020 laatste kans om een pakket Boektoppers van Van In te bestellen (zie nieuwsbrief 4).

We kregen melding dat onze school nog niet luizen-vrij is.  Willen jullie de haartjes van jullie kinderen nog een keertje nakijken alsjeblieft?   Dank je wel!

 

Nieuws uit de kleuterschool

Er is deze week iets zeer spannends gebeurd. De kleuterjuffen kwamen op woensdag niet naar school maar… er verschenen wel twee heksen in de kleuterklas. Ze hadden een grote pot bij waarin ze ongelooflijk vies eten klaarmaakten. Laat je kleuter maar eens vertellen wat die heksen allemaal opaten.  Volgende week vertellen we verder over heksen.  Op vrijdag 9 oktober 2020 mogen alle kleuters die dat willen, als heks verkleed op school verschijnen. Het wordt vast een heel leuk (of eng) heksenfeest.

Nieuws uit de lagere school

In het eerste leerjaar verzamelden de leerlingen al heel wat rekenkaartjes tijdens de les.  Graag hiervoor een rekendoosje meegeven waarin ze de kaartjes kunnen bewaren.

Voor de leerlingen van het derde en vierde leerjaar staat er op vrijdag 9 oktober 2020 een workshop  gepland als voorbereiding op het bezoek aan de Elisabethzaal voor de voorstelling “Pulcinella” op 16 oktober.  Voor deze workshop en voorstelling komt er 10 euro op de schoolrekening.

Op vrijdag 9 oktober 2020 gaan de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar naar de bib.  Zij brengen hun fiets mee om tot daar te gaan.

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem