Beste ouders

Nog even ter herinnering: door de verstrengde maatregelen gaan we maandag niet zwemmen.


We kregen al voor meer dan de helft van de leerlingen een bestelling voor nieuwjaarsbrieven.  Wie nog een mooie nieuwjaarsbrief wil bestellen via de school, kan dit via deze link.
Graag je bestelling(en) zo snel mogelijk doorgeven.
Op school kunnen 3 brieven in de klas worden voorbereid. Wil je graag meer nieuwjaarsbrieven? Dan kan je blanco exemplaren aanschaffen. Een nieuwjaarsbrief kost 0,80 euro en deze onkosten komen op de schoolrekening. 

 

Nieuws uit de kleuterschool

Volgende week is het cito-week. Onze rode en blauwe kleuters leggen een test af . Hopelijk is iedereen aanwezig. Breng je kleuter hierover beter niet op de hoogte. We willen hen geen stress geven en de test laten overkomen als een gewone activiteit.

De mooie heen- en weertasjes zijn nog niet allemaal terug op school. Wil iedereen de werkjes van de kleuters ergens anders in bewaren en de lege tas weer meegeven. We kunnen er volgende keer weer nieuwe werkjes in vervoeren.

Ziek zijn, het is niet prettig, maar er over leren is best leuk. De dokters en verpleging in onze klas hebben het zeer druk. Er worden veel wonden verzorgd, zwangerschappen in goede banen geleid, spuitjes gezet. Gelukkig blijft iedereen hierbij kerngezond !

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem