Beste ouders

We gaan terug zwemmen, want het zwembad in Wijnegem is weer open en zal voldoende opgewarmd zijn om maandag 7 december 2020 terug onze kleuters en leerlingen te ontvangen.  Vergeet je zwemzak niet!

De schoolrekeningen van de nieuwjaarsbrieven en het middagtoezicht zitten morgen in de boekentas van uw zoon of dochter.  Mogelijk brengt uw zoon of dochter meer dan één factuur mee.  Dit komt omdat de (aparte) factuur van middagtoezicht recht geeft op een attest voor belastingaftrek.

Elke factuur heeft een aparte gestructureerde mededeling, graag deze zeker gebruiken bij de betaling.

 

Nieuws uit de kleuterschool

We hebben onze schoen gezet en… jaja, Sinterklaas is in de klas geweest. We zijn heel blij met al onze geschenkjes en de lekkernijen.

De twee volgende weken gaan we dit trimester afsluiten met een sfeervolle kerst. We zetten een prachtige kerstboom in de klas. We genieten van de kerststal op de speelplaats. We leren over het kerstverhaal. En… we oefenen onze nieuwjaarswensen!  Het wordt nog een drukke tijd.

We krijgen onze werkjes weer mee naar huis, zodat we trots kunnen vertellen wat we allemaal gemaakt en geleerd hebben. Daarom een oproep voor alle mensen die de heen-en weertas nog niet mee naar school brachten. We verwachten alle tassen volgende week terug !

 

 

Nieuws uit de lagere school

Voor de leerlingen  van het eerste en vijfde leerjaar komt het CLB op woensdag 9 december 2020 de nodige inentingen doen.

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem