Beste ouders

Op zondag 31 januari 2021 is het de feestdag van Don Bosco. Op onze school willen we dit zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zullen we morgen op school ter ere van Don Bosco in openlucht samenkomen om met groot en klein te zingen, te dansen, te spelen, te feesten! 

Op maandag 1 februari 2021 gaan we weer zwemmen.  Vergeet je zwemgerief niet!
Heel wat zwemmertjes oefenen momenteel om te kunnen zwemmen, boven-onder ademend.  Hiervoor hebben ze een zwembrilletje nodig om het water uit hun ogen te houden.
Als je er nog eentje moet kopen, neem dan zeker je kindje mee om het brilletje te passen vooraleer je dit aanschaft.

De voorbije jaren nodigden we de ouders van de oudste kleuters uit om een kijkje te komen nemen op onze school en zo de klaswerking in het eerste leerjaar te leren kennen.  Door de huidige maatregelen die gelden in onze school, kunnen wij momenteel echter zo geen infomoment in het eerste leerjaar organiseren.
Wij zijn daarom volop bezig om jullie weldra een virtuele tour te laten maken doorheen onze school.  De juffen van het eerste leerjaar zullen hierbij ook een deeltje brengen over de werking in hun klas.
Van zodra de maatregelen versoepelen en we weer externen op school mogen toelaten, zullen wij jullie zeker uitnodigen om een kijkje te komen nemen op school en in het eerste leerjaar.

Het bezoek van de leerlingen van het zesde leerjaar aan een aantal middelbare scholen in de buurt wordt dit jaar ook op een alternatieve manier op onze school zelf georganiseerd.  We bezorgen jullie alvast enkele brieven en/of folders die we van de scholen kregen.

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem