Beste ouders

Nog één week en dan staat de krokusvakantie voor de deur.
We eindigen op vrijdag 12 februari 2021 alweer met een feest… CARNAVAL!
Dansen en verkleden hoort er dan uiteraard bij!  We houden het coronaproof en hopen op mooi weer om in de namiddag met z’n allen te starten met muziek en dans op de speelplaats en nadien verder plezier te maken in de klas en te smullen van poffertjes.

Op het einde van de dag komen de bestelde porties poffertjes mee naar huis, met dank aan het oudercomité!

We kijken ook al een beetje vooruit naar de paasvakantie…
Dit jaar geen reisplannen voor de paasvakantie? Maar geen zin in twee weken bankhangen en “Ik verveel mij hier”? Dan raden wij jullie met veel enthousiasme de lentevakantieboeken van Uitgeverij Averbode aan.

De doeboeken bevatten toffe verhalen, spellen, knutselwerkjes, weetjes, raadsels ... Alles wat je nodig hebt voor een leuke en leerrijke lentevakantie. 

Per stuk kosten ze slechts 7,95 euro. Er is voor elke leeftijd een aangepaste versie. En ze worden gratis thuisgeleverd! Bestel ze eenvoudig online via de webshop: www.uitgeverijaverbode.be/lentevakantieboeken              

Gebruik bij je bestelling zeker je unieke schoolcode A60993 als promotiecode. Zo steun je de school ook in deze moeilijke coronatijden.           

 

Nieuws uit de kleuterschool

De kleuters bereiden zich al een week voor op het volgende feest: carnaval. Ze kennen de bedoeling van het verkleden en feesten. Ze kennen de benamingen van alle feestartikelen. Nu mogen ze gaan beslissen hoe ze zich op school zullen verkleden. Vrijdag, 12 februari 2021, mag elke kleuter verkleed naar school komen. We vieren heel de dag feest ! ( Dit jaar laten we alle losse attributen thuis. Zo voorkomen we dat er stoute virussen zich zouden verspreiden !).

We kregen melding dat onze kleuterschool nog niet luizen-vrij is.  Willen jullie de haartjes van jullie kleuters nog een keertje nakijken alsjeblieft?   Dank je wel!

 

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem