Beste ouders en kinderen

Wil je nog graag iets bestellen van de actie van het oudercomité?
Dat kan nog tot volgende week maandag:

Mandarijn - Speculaas - Marsepein-SLAG!

Voor 5 euro krijg je:
1 ruime kilogram mandarijntjes
of 250 gram marsepein 50/50
of 4 speculaasjes van +/-15cm gebakken door de Wijnegemse bakker Pane&Picasso.
Klinkt heerlijk, niet?

Bestellen kan via dit online formulier.
De bestellingen kunnen geplaatst worden tot maandag 14/11/2022 en komen mee naar huis op vrijdag 2/12/2022. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u per mail een overzicht en een uitnodiging tot betaling.
Alvast op voorhand bedankt voor al jullie bestellingen!

Dinsdag, 15 november 2022 gaan we opnieuw zwemmen met de rode kleuters en de leerlingen van het derde en vierde leerjaar. Vorige zwembeurten waren er af en toe nog jongens met een losse zwemshort, maar in Sportoase Groot Schijn gelden volgende regels voor zwemkledij: een aansluitende zwembroek, exclusief ontworpen om te zwemmen, een badpak of bikini.
We kregen de melding dat er geen uitzonderingen meer zullen worden toegestaan en de kinderen met een foute zwembroek mogen niet meer mee in het zwembad.

Kinderen met lange haren dragen dit tijdens het zwemmen in een staart.

 

We hebben gehoord dat jullie al heel wat schoolfoto's besteld hebben. Mocht je toch nog graag de klasfoto in het groot zien, dan kan je die komen bekijken aan het raam van het bureau van juf Els.

Een extra lang weekend start vandaag, misschien wel het ideale moment om nog eens naar de klasblogs te gaan kijken. Wie weet welke leuke verhalen jullie te horen krijgen bij de vele foto’s!

 

 

Nieuws uit de kleuterschool 

Volgende week zullen onze kleuters zich nog verder onderdompelen in de kleurenwereld. We frissen de kleuren voor volgende week nog eens eventjes op: maandag, dinsdag en woensdag werken we rond BLAUW, wat staat voor verdriet en donderdag en vrijdag leren we over angst met de kleur GRIJS.

 

 

Nieuws uit de lagere school

De leerlingen van het tweede leerjaar gaan op donderdag 17 november 2022 in de namiddag naar de Doe-boerderij in het Rivierenhof. We blijven eten in de klas om op tijd te kunnen vertrekken. Ze worden gebracht met de auto en hiervoor komt er 1,5 euro op de schoolrekening. Voorzie ook aangepaste kledij, zowel voor het weer als voor het werk op de boerderij.

 

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem