Beste ouders en kinderen

 

Het eerste trimester zit er alweer bijna op!

We raken al helemaal in de sfeer van de eindejaarsfeesten.
We tellen af naar kerstmis en gaan met heel de school in de vierde week van de advent op donderdag 22 december 2022 in de namiddag samen naar de kerk voor de kerstbezinning.


We deden heel wat fijne dingen in de klas en buiten de school.  Neem zeker eens een kijkje op onze website bij de “Foto’s en Blogs” van de verschillende klassen in de lagere school en de kleuterschool!

 

 

Nieuws uit de kleuterschool 

In onze klassen heerst er een gezellige drukte. We leren over kerst en bereiden ons voor op het nieuwe jaar. We ronden ook de eerste trimester van het schooljaar af. Daarom krijgt iedere kleuter een grote heen- en weermap mee met daarin al de werkjes. Neem eens uitgebreid de tijd om deze samen met je kleuter te bekijken. Interesse van de ouders geeft veel voldoening. Daarna mag je deze werkjes op een veilige plaats bewaren en de tas terug naar school brengen. We gebruiken ze iedere keer opnieuw.


Op donderdag gaan we met de lagere school meevieren in de kerk van Wijnegem. Op vrijdag houden we ons eigen kerstfeestje in de klas. We zullen even sfeervol stilstaan bij het kerstverhaal en daarna houden we een gezellig feestje.


Prettige vakantie en tot in 2023 !

 

 

 

Vriendelijke groeten
directie en lerarenteam Don Bosco Wijnegem