HOE ZIET EEN DAG EN EEN WEEK ER UIT IN ONZE SCHOOL?

Een kwartier voor de lessen beginnen, wordt er op de speelplaats assistentie gedaan door de leerkrachten.
De lessen en activiteiten in de voormiddag beginnen om 8.45 uur en eindigen om 11.55 uur. In de namiddag beginnen we om 13.10 uur en eindigen om 15.45 uur. Op vrijdagnamiddag is er geen onderbreking en lopen de lessen van 13.00 uur tot 15.00 uur. Op woensdagnamiddag hebben de kinderen vrijaf.

Tijdens de voor- en namiddag wordt er een speeltijd voorzien van 15 minuten. Op de speelplaats wordt door de leerkrachten beurtelings assistentie gedaan.

TIJDENS DE MIDDAG:

Wij vragen de ouders van de externen, indien mogelijk, hun kind(eren) tussen de middag zelf op te vangen. Even het schoolleven onderbreken, kan voor de kinderen een fijne adempauze zijn. Indien nodig, kunnen de kinderen ’s middags hun boterhammen (verpakt in een brooddoos, niet in aluminiumfolie) in de refter van de school opeten.
De internen eten ’s middags in hun leefgroep.

OPVANG:

Iedere schooldag kunnen de kinderen in de voorschoolse opvang op school terecht vanaf 7.30 u.
Als school bieden wij zelf geen naschoolse opvang aan. De landelijke kinderopvang Wijnegem organiseert dit.
De naschoolse opvang op school is op woensdagmiddag tot 12.10 u., de andere dagen tot 16.30 u. Daarna worden de kinderen naar De Wolk gebracht.
Tel.: 0477/89 31 80, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor al deze opvangmogelijkheden wordt er een vergoeding gevraagd door de Landelijke kinderopvang.